A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Termékek Menü

JOGHURT ÉRLELŐ 100%-os garanciával!

joghurt érlelő Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Pro-Pre Kft.
Szerezhető hűségpontok: 50
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Pro-Pre joghurt oltókultúra (1x) Pro-Pre joghurt oltókultúra (1x)
990 Ft
Pro-Pre joghurt oltókultúra (6x) Pro-Pre joghurt oltókultúra (6x)
5.390 Ft
Pro-Pre joghurt oltókultúra (12x) Pro-Pre joghurt oltókultúra (12x)
9.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését.

joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag élelmiszerünk. A boltokban kapható joghurtokkal ellentétben a házi joghurtot mindig frissen készítjük és hűtőben tárolva akár 2 héten át is fogyaszthatjuk.

Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?

  • Probiotikumot  és  prebiotikumot  is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.

Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?

  1. Melegítsünk fel 1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak joghurt oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.

100%-os pénz-visszafizetési garancia!

Próbálja ki a házi joghurt készítését az érlelőnk segítségével, s ha úgy dönt, hogy még sem szeretné napi vagy heti szinten saját maga elkészíteni egészséges joghurtját, a vásárlás dátumától számított 15 napon belül küldje vissza tiszta és sértetlen állapotban a megvásárolt érlelőjét és a hozzá tartozó üvegét, és mi visszafizetjük Önnek az árát! Ez a garancia kizárólag az érlelőre és a hozzá tartozó üvegre vonatkozik, sértetlen állapotban való visszaküldés esetén 3.300 Fttérítünk vissza.

Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt!

Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft.

Keress meg minket a Facebookon és rengeteg klassz joghurtos receptet ismerhetsz meg:  https://www.facebook.com/joghurt.keszites

Mennyibe kerül 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő oltókultúra a különböző kiszerelések esetén?

1 db-os oltókultúra esetén 990 Ft/liter
6 db-os oltókultúra esetén 898 Ft/liter
12 db-os oltúkultúra esetén 832 Ft/liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: házi joghurt lészítés