A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Termékek Menü

Pro-Pre joghurt oltókultúra (12x)

oltókultúra Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.990 Ft (8.466 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Pro-Pre Kft.
Szerezhető hűségpontok: 100
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Joghurt érlelő + hőmérő Joghurt érlelő + hőmérő
6.490 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A 12x1 liter házi joghurt elkészítésére alkalmas Pro-Pre oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését.

joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.

Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra?

Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)

Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?

  • Probiotikumot  és  prebiotikumot  is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.

A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 12x14 g

Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?

  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.

Forgalmazza:   Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft.

 

Keress meg minket a Facebookon   és rengeteg klassz joghurtos receptet ismerhetsz meg:  https://www.facebook.com/joghurt.keszites

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 20.
A termeket nap mint nap fogyasztom ,telyesen meg vagyok elegedve vele.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: joghurt oltókultúra